iata
Animatie 2 relaxare Disney Land business Croaziere relaxare
west travel pe facebook west travel pe twitter blogul west travel
Asistent West Travel online Contact West Travel online
 
booking.com
poza detalii

Autocar - Grecia 2018 - Pelerinaj la Sf. Nectarie

Plecari: 27.05, 07.11.2017

stelestelestele

Grecia, Atena

Circuit Tip masa: Conform programului

de la 249 Euro / persoana
  • 5 zile
  • 4 nopti
Valabilitate oferta: 15.11.2017 - 05.11.2018

Servicii incluse

- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 2* si 3*: 2 nopti in Paralia Katerini, 2 nopti in Atena
- taxele de traversare cu ferryboat pentru pasageri in porturile Pireu Eghina si retur
- vizite conform programului
- insotitor roman de grup din partea agentiei.

Servicii neincluse

- intrarile la obiectivele turistice
- taxa de traversare ferryboat Agiokampos-Glyfa 9 EURO/ persoana (obligatoriu, se achita prin insotitorul de grup la fata locului)
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane sub 60 de ani)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, impreuna cu asigurarea medicala de calatorie
- taxa de statiune conform clasificarii locale a unitatii de cazare: pentru hotelurile de 2* = 0,50 EURO/zi/camera, pentru hotelurile de 3* = 1,50 EURO/zi/ camera. Taxa de statiune se achita la receptie.

Informatii oferta

 PELERINAJ LA SF. NECTARIE

Imagini pentru Grecia 2018 - Pelerinaj la Sf. Nectarie

Insulele Eghina & Evia

Sofia – Rilla – Evia – Kato Xenia – Atena – Eghina – Nea Makri – Meteora – Riviera Olimpica

Plecari: 27.05, 07.11.2017

(5 zile/4 nopti)

 

"Sufletul care a fost atins de iubirea de Dumnezeu mereu se bucura, este vesel, salta si danseaza fiindca se odihneste in iubirea Domnului, precum se odihneste calatorul lânga izvor. Nimic din necazurile lumii nu poate tulbura linistea si pacea lui si nici nu-i poate lua bucuria si fericirea in care se afla."

Sfantul Ierarh Nectarie din Eghina (1846 – 1920)

 

 

PROGRAMUL PELERINAJULUI:

 

Ziua 1: BUCURESTI – SOFIA – ALEKSANDER NEVSKI – RILLA – RIVIERA OLIMPICA (780 KM)

Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 04:30, pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Russe. In Bulgaria vom face doua opriri: prima in centrul Sofiei, la Catedrala Aleksander Nevski (vizita panoramica a orasului), iar inainte de vama Kulata, ne vom abate 30 km de la drum pentru a vizita Manastirea Rilla. Seara cazare in Paralia Katerini la hotel 2* (sau similar Riviera Olimpului).

Ziua 2: ZIUA 2: PARALIA – METEORA – SFANTA PARASKEVI – ATENA (600 KM)

Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, al doilea centru monahal ortodox, dupa Muntele Athos. Prima vizita va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. In continuare ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (Sfantul Stefan si Manastrirea Varlaam - intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3 EURO/persoana/obiectiv). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre capitala Greciei. Seara cazare in Atena la hotel 3*.

Ziua 3: SFANTUL NECTARIE TAVMATURGUL – SFANTUL EFREM CEL NOU – TURUL ATENEI

Mic dejun. Vom pleca in portul Pireu, insa nu inainte de a face un scurt tur panoramic al Atenei. Dupa ce traversam cu ferryboat-ul spre insula si portul Eghina, vom calatori la Manastirea Sfanta Treime, unde se odihnesc moastele Sfantului Nectarie Tavmaturgul. Participam la slujba inchinata Sfantului. Dupa pranz, traversam cu ferryboat-ul Eghina – Pireu pentru o scurta vizita la Nea Makri, inchinare la moastele Sfantului Efrem cel Nou. Seara cazare in Atena la acelasi hotel.

Ziua 4 : SFANTUL IOAN RUSUL – CUVIOSUL DAVID – KATO XENIA – PARALIA KATERINI (490 KM)

Mic dejun. Dimineata devreme plecam plecam spre Insula Evia, unde ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Rusu in insula in Biserica cu acelasi nume, din satul Prokopi si la Manastirea Sfantului Cuvios David cel Batran. Traversare cu ferryboat Agiokampos (in insula Evia) - Glyfa. Ne intoarcem pe continent si ne continuam drumul spre Paralia Katerini; pe drum facem o scurta oprire la Braulul Maicii Domnului la Manastirea Kato Xenia. Seara cazare in Paralia Katerini la hotel 2*(sau similar Riviera Olimpului).

Ziua 5 : RIVIERA OLIMPICA – SALONIC – BUCURESTI (780 KM)

Mic dejun. Plecare spre Salonic unde, dupa sosire vom realiza turul orasului, pietonal dar si cu autocarul. Vom admira: Catedrala Sfantul Dimitrie, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia la moastele Sfantului Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama din Salonic, Turnul Alb (simbol al orasului, sec. XVI). In cursul pranzului plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

id:1392

Rezerva oferta

Nume si prenume:*
Telefon:*
Email:*
Data de plecare:
calendar (d/m/Y)  Nr. Nopti:
Nr adulti: Nr copii:*  
Observatii:
Sunt de acord sa primesc diverse oferte
sau informatii de la www.west-travel.ro
(*) Campuri obligatorii !
 
poza Autocar - Grecia 2018 - Pelerinaj la Sf. Nectarie

Atractii in zona

Parteneri
sigle
web design

web design by