iata
Animatie 2 relaxare Disney Land business Croaziere relaxare
west travel pe facebook west travel pe twitter blogul west travel
Asistent West Travel online Contact West Travel online
 
booking.com
Corporate
Traim intr-o lume in miscare si companiile au nevoie din ce in ce mai mult de servicii de calatorie.  Noi oferim asistenta la fiecare pas si ne asiguram ca  toti clientii nostri vor fi tratati cu maxima atentie.
Avand in vedere criza prin care trecem, am devenit un consilier pentru clientii de business, carora in afara de livrarea serviciilor turistice, le oferim consultanta in stabilirea bugetelor alocate pentru calatorii. Astfel, ii ajutam sa-si controleze mai bine costurile.
Puterea noastra sta in echipa, iar preocuparea noastra este de a va servi cat mai bine. Va vom oferi ceea ce va doriti la timp si la un pret corect. Stim ca fiecare detaliu este important si vom avea grija sa obtineti cele mai bune aranjamente de calatorie. Daca veti fi satisfacuti, misiunea noastra este indeplinita.
 
Iata cateva din serviciile oferite clientilor nostri corporate:
►Rezervari si emiteri de bilete de avion pe rute interne si internationale pentru orice companie aeriana si orice destinatie. Vom asigura pentru dvs alegerea rutei optime, atat din punct de vedere al orarului de zbor cat si al tarifelor, check-in on-line, asistenta in caz de urgenta, emitere bilete electronice.
Servicii de cazare si masa in tara si in strainatate la peste 60.000 hoteluri printr-o gama larga de furnizori ce permite obtinerea celor mai mici tarife posibile. Apeland la serviciile de rezervari hoteliere pe care West Travel le ofera, veti beneficia de avantaje care se traduc in economie de timp si bani si, mai ales, in calitate.
Rent-a-car in tara si in strainatate, cu sau fara sofer
Servicii de transfer in tara si in strainatate
Rezervarea si emiterea de bilete de tren pe rute interne si internationale
Furnizarea de informatii complete privind obtinerea vizelor atunci cand este necesar si asistenta pentru intocmirea si depunerea documentatiei
Organizare de programe turistice in Romania pentru parteneri straini
Organizarea de evenimente (conferinte, cursuri de pregatiere, cocktail-uri de afaceri, team building-uri, petreceri de firma cu diferite ocazii) in pachet complet de servicii: cazare /alimentatie/transferuri/bilete de avion/alocare sali de conferinta echipate/realizare materiale publicitare specifice/asistenta si secretariat/primire-predare delegati/programe sociale de recreere pentru participanti/excursii post congres,etc. Chiar daca la prima vedere poate parea un lucru simplu si la indemana oricui, alegerea locatiei portivite, a programului de entertainment, a menu-lui, decorului, orei, cadourilor, surprizelor, speach-urilor inseamna surse de stres pentru un neprofesionist.
Emiterea de asigurari medicale de mai multe tipuri: asigurari medicale standard, asigurari complexe de calatorie si asigurari pentru calatorii de afaceri
 
Va asteptam pentru a va dovedi ca putem sa va ajutam in dezvoltarea afacerii dumneavoastra!
 
Cu consideratie,
Echipa West Travel

 

 

Parteneri
sigle
web design

web design by