iata
Animatie 2 relaxare Disney Land business Croaziere relaxare
west travel pe facebook west travel pe twitter blogul west travel
Asistent West Travel online Contact West Travel online
 
booking.com
poza detalii

Insula THASSOS 2020 - autocar

Plecari incepand cu 13.05.2020 din Bucuresti

stelestelestele

Grecia, Thassos

Sejur Tip masa: In functie de hotel

de la 140 Euro / persoana
  • 8 zile
  • 7 nopti
Valabilitate oferta: 28.01.2020 - 10.09.2020

Servicii incluse

X Transport autocar clasificat pentru curse internaționale
X Cazare și masa conform hotel
X Asistență turistică pe perioada sejurului.

Servicii neincluse

X Taxa de stațiune / turistică + programele opționale pe perioada sejurului
X Bilet ferry-boat Keramoti–Thassos–Keramoti 15 €/persoană (se achită la autocar
include taxa de autocar și de persoană dus-intors + transfer port-cazare-port)
copil 0-5,99 ani gratuit.
X Asigurare medicală+storno - recomandată
X Taxele de intrare la obiectivele turistice + alte cheltuieli personale

Informatii oferta

 Sejururi Insula THASSOS 2020

Plecari incepand cu 13.05.2020 din Bucuresti 

 

OFERTA Thassos 2020

Ziua 1. CĂTRE GRECIA

Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 20:30 în București, Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor și plecare la ora 21:00. Se va urma traseul: București – Giurgiu – Ruse - Sofia - Kulata – Promachonas - Keramoti – Insula Thassos.

Ziua 2. THASSOS

În cursul dimineții vom ajunge în Grecia și ne vom îndrepta spre portul Keramoti de unde se va face îmbarcarea pe ferry-boat spre Insula Thassos. După circa 40 minute se ajunge în Insula Thassos, iar în jurul orei 14:00 se va efectua cazarea la Studio Panorama.

Zilele 3 – 8. THASSOS

 În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă Insula Thassos. Cu peisajul său unic, predominant muntos, cu mii de ani de istorie pe umeri, “Insula de Smarald” a mării Egee se distinge prin ospitalitatea locuitorilor săi, plajele curate, vinurile alese şi mierea delicioasă. Departe de turismul de masă practicat în alte zone şi alte insule din Grecia, Thassos vă îmbie sa-i descoperiţi secretele. Deşi puteţi alege să vă petreceţi toată ziua la plajă, înotând în apele de culoarea smaraldului şi apoi înfruptându-vă din delicioasele preparate culinare, trebuie să ştiţi că mai sunt o mulţime de alte activităţi pentru care puteţi opta când vă petreceţi vacanţa în Thassos.

Marea calmă este ideală pentru sporturi nautice şi pescuit, în timp ce relieful muntos vă îndeamnă să vă aventuraţi în drumeţii pe munţii din jur, precum şi prin numeroasele peşteri neexplorate încă.

 De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:

 *Turul insulei Thassos (aproximativ 30 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani): Excursia oferă o incitantă combinație de istorie, tradiție și cultură, toate încadrate într-un peisaj exotic. De-a lungul traseului vom admira sate tradiționale precum Panagia și biserica Fecioarei Maria,vom vizita Mănăstirea Arhanghelului Mihail care oferă o panoramă superbă și unde se păstrează și o parte din Sf. Cui folosit la răstignirea lui Iisus, apoi Aliki unde vizităm ruinele basilicilor și a bisericii creștine, precum și vechea carieră de marmură. Tot în turul insulei veți avea ocazia să vedeți cum se obține uleiul de măsline și vă veți putea îndulci cu mierea de pini specifică insulei Thassos.

*Xanthi-Porto Lagos-Fanari (aproximativ 40 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani): O excursie complexă, care vă dă ocazia de a vizita “Orașul celor 1000 de culori”, Xanthi, având prilejul de a descoperi centrul istoric al orașului, o combinație arhitecturală între biserici bizantine, clădiri neoclasice și moschei turcești, dar totodată și partea modernă a acestuia, călcând pe urmele turcilor care au ajutat la dezvoltarea orașului. După acest tur pietonal și o scurtă pauză în oraș pentru shopping, ne îndreptăm cu autocarul către un sat pescăresc, Porto Lagos, unde vom vizita cele două biserici ce aparțin de Muntele Athos, Biserica Sf. Nicolae și Biserica Sf. Fecioare Maria, amplasate în lacul Vistonida. Admirăm peisajul din acest parc natural, ca, mai apoi, să ne continuăm drumul spre malul mării în mica și pitoreasca stațiune Fanari, unde vom poposi timp de câteva ore pentru a servi masa sau pentru a ne răcori în apele turcoaz ale Mării Egee.

*Plimbare cu vaporașul (aproximativ 35 euro/adult, 30 euro/copil 6-11,99 ani): Câteva ore de-a lungul coastei, cu opriri în golfulețe frumoase, precum și alte plaje deosebite ale insulei. Imediat ce ieșiți din port vă pregătiți pentru prima oprire, unde amatorilor de pescuit li se vor da unelte speciale cu momeală gata pregătită. Veți servi prânzul legănați de valurile mării, iar restul opririlor le veți petrece înotând și admirând peisajul insulei de smarald.

 *Scubadiving: O experiență unică pentru cei ce doresc să cunoască lumea subacvatică și să descopere comorile mării. Programul include instructor autorizat, echipament profesional, training și o amintire de neuitat: un scurt filmuleț sau fotografii în lumea subacvatică.

 *Plimbare cu velierul sau catamaranul în jurul insulei Thassos: Această excursie vă oferă o zi de neuitat. Veți descoperi insula cu incredibilele sale plaje unde se poate ajunge doar de pe mare, golfuri extraordinare și veți avea ocazia să înotați în apele turcoaz ale Mării Egee. De asemenea aveți oportunitatea de a alege dintr-o gamă largă de programe pe placul tuturor.

 *Sărituri cu parapanta: Vă invităm să trăiți o experiență unică, plină de adrenalină, împreună cu profesioniștii de la Thassos Adventure, aceștia având o experiență de peste 2000 de ore în zborul cu parașuta în tandem și cu o prezență de 13 ani în domeniu.

 *Hiking: Pentru cei pasionați de drumeții, vă invităm să explorați insula de smarald, cum nu se poate mai bine și anume pe jos, pășind pe cărările umbrite de pini, alături de un ghid montan calificat.

 *Canoe: Pentru iubitorii sporturilor nautice, organizăm din diferite zone ale insulei programe zilnice pe marea Egee într-o canoe, având alături profesioniști.

  Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA

Dimineața se vor elibera camerele la ora 09:00. În jurul orei 15:00 se va face îmbarcarea pe ferry-boat pentru a traversa pe continent. După circa 40 minute se ajunge în Keramoti de unde ne vom continua deplasarea spre Seres – Promachonas – Kulata – Sofia – București. Ziua 10. DIN NOU ACASĂ! În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București.

 

Autocar 7 nopti

 

 STUDIO MESIMVRIA 3*

Self – Catering 

ULTRA        
FIRST                                    de la

MINUTE                        140 €/pers. 

 

STUDIO NEFELI 3*

Self – Catering

ULTRA
FIRST                                    de la

MINUTE                        120 €/pers. 

 

STUDIO PERIKLIS 3*

Self – Catering 

ULTRA
FIRST                                    
de la

MINUTE                        125 €/pers. 

 

STUDIO MEANDROS 3*

Self – Catering 

ULTRA
FIRST                                    
de la

MINUTE                        130 €/pers.

 

STUDIO SOTI 3*

Self – Catering 

ULTRA
FIRST                                    
de la

MINUTE                        135 €/pers. 

 

STUDIO B HOME 3*

Self – Catering

ULTRA
FIRST                                    
de la

MINUTE                        143 €/pers. 

 

STUDIO PANORAMA 3*

Self – Catering

ULTRA
FIRST                                     
de la

MINUTE                 169 €/pers.

 

HOTEL DANAE 3*

Mic dejun

ULTRA
FIRST                                    
de la

MINUTE                165 €/pers.

 

HOTEL POTOS 3*

Mic dejun 

ULTRA
FIRST                                     
de la

MINUTE                  207 €/pers.

 

HOTEL AELIA VILLA 3*

RR

ULTRA
FIRST                                     
de la

MINUTE                  251 €/pers.

 

HOTEL BLUE VIEW 3*

Demipensiune

ULTRA
FIRST                                     
de la

MINUTE                  417 €/pers.

 

HOTEL ALEXANDRA GOLDEN BOUTIQUE 4*

Mic Dejun

ULTRA
FIRST                                     
de la

MINUTE                  495 €/pers.

 

 

 

REDUCERI PENTRU ÎNSCRIERI TIMPURII:

PROMO ROOMS 
valabilitate tot sezonul, in limita locurilor disponibile – reducere de
50 % (se aplică în cazul achitării unui avans de 50% la înscriere, 20% cu până la 90 de zile înaintea datei de plecare și diferența de 30% cu până la 15 zile înainte de plecare) 

ULTRA FIRST MINUTE  până la 31.01.2020 – reducere de pana la 45 % 
(se aplică în cazul achitării unui avans de 10% la înscriere, 50% până pe 31.01.2020 și diferența de 40% se achită cu până la 60 zile înainte de plecare)

Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere. Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie! ATENȚIE – Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!

 

 

id:1495

Rezerva oferta

Nume si prenume:*
Telefon:*
Email:*
Data de plecare:
calendar (d/m/Y)  Nr. Nopti:
Nr adulti: Nr copii:*  
Observatii:
Sunt de acord sa primesc diverse oferte
sau informatii de la www.west-travel.ro
(*) Campuri obligatorii !
 
poza Insula THASSOS 2020 - autocar
Insula THASSOS 2020 - autocar

Atractii in zona

Parteneri
sigle
web design

web design by