iata
Animatie 2 relaxare Disney Land business Croaziere relaxare
west travel pe facebook west travel pe twitter blogul west travel
Asistent West Travel online Contact West Travel online
 
booking.com
poza detalii

NOU Revelion Medieval Londra

stelestelestelestele

Anglia, Londra

Circuit Tip masa: Conform programului

de la 399 Euro / persoana
  • 5 zile
  • 4 nopti
Valabilitate oferta: 04.10.2018 - 27.12.2018

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti – Londra – Bucuresti, zbor direct compania BRITISH AIRWAYS
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar Londra
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport - Tur de oras Londra cu autocar si ghid local
- Plimbari pietonale cu insotitorul de grup
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, - excursiile optionale
- Cina festiva de Revelion la Restaurantul Medieval Banquet www.medievalbanquet.com - Tarif: 125 Euro/adult, 90 Euro/copil 2-11,99 ani (fara transfer) si include: cina meniu festiv cu 6 feluri, aperitiv de bun venit, vinul casei servit la masa, sampanie la miezul noptii, spectacol medieval cu lupte cavaleresti, acrobatii, contorsionsim, jonglerii si multe alte suprize (se rezerva la inscriere)

Informatii oferta

NOU Revelion Medieval Londra
 
Vizitam Londra pe-ndelete, Castelul Windsor, Oxford, London Parade-Parada de Anul Nou..

Plecare din: Bucuresti Otopeni.

Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm Valcea, Pitesti.

NOU Revelion Medieval Londra<br>Mai avem 12 locuri libere.

Perioada Sejur: 29 Decembrie 2018-2 Ianuarie 2019

 

Sejur avion 5 zile 399 euro+taxe aeroport.

  * ghid roman insotitor  

* zboruri directe Bucuresti => Londra => Bucuresti, Compania British Aiways

* transferuri aeroport-hotel-aeroport

* cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Holiday Inn London West 4* ideal localizat

* tur de oras Londra cu autocar si ghid local

* tururi pietonale cu ghidul insotitor

NOU Revelion Medieval Londra<br>Mai avem 12 locuri libere.

id:1421

Rezerva oferta

Nume si prenume:*
Telefon:*
Email:*
Data de plecare:
calendar (d/m/Y)  Nr. Nopti:
Nr adulti: Nr copii:*  
Observatii:
Sunt de acord sa primesc diverse oferte
sau informatii de la www.west-travel.ro
(*) Campuri obligatorii !
 
poza NOU Revelion Medieval Londra

Atractii in zona

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar , cultural si artistic al Regatului Unit, si unul din cele mai importante orase ale lumii. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata si numeroase ambasade si consulate.

Londra este divizata in: City of London "Cetatea Londrei" este centrul istoric al orasului, si in acelasi timp cel mai important cartier financiar al Regatului Unit si West End ("Capul de vest" - al vechiului oras) este districtul comercial . Piata Trafalgar este cel mai important obiectiv. Oxford Street este una dintre cele mai cunoscute strazi pentru cumparaturi, pe care se gasesc numeroase supermagazine celebre (Selfridges, John Lewis, Marks and Spencer). Alta strada cunoscuta este Tottenham Court Road, pentru magazine de electronice, calculatoare si instrumente musicale. La sud de capatul estic al Oxford Street se gaseste Soho, cartierul boem al Londrei, cu nenumarate cafenele, pub-uri, cluburi. City-ul si West End formeaza centrul Londrei ("Central London").

In vestul Londrei se gasesc cartiere rezidentiale de lux, cum ar fi Notting Hill, Kensington, Chelsea, parcuri precum Richmond (cel mai mare din Londra), precum si arene sportive ca Twickenham, stadionul de acasa al echipei nationale engleze de rugby. In White City se gaseste cartierul general al BBC, iar mult mai spre vest, in burgul Hillingdon, se afla aeroportul Heathrow.

Sudul Londrei gazduieste districte variate, precum Wimbledon, cu parcul si arenele de tenis pe care se organizeaza Turneul de tenis de la Wimbledon, dar si Brixton, Peckham si Camberwell, unde locuiesc comunitati importante de afro-americani.

La extremitatea estica, pe malul Tamisei, se gaseste Greenwich, unde se afla parcul cu acelasi nume si Observatorul Regal din Greenwich, care marcheaza meridianul zero al lumii.
Nordul orasului este o regiune mai deluroasa, multe din coline ofera vederi excelente ale orasului. Suburbii celebre sunt Islington, gazda a clubului de fotbal Arsenal FC, Highgate, Camden, Hampstead, Tottenham, Harringay.

Londra este un centru international al artelor, muzicii, muzeelor, gazduieste cinci orchestre simfonice: London Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra, Philharmonia si BBC Symphony Orchestra. Londra gazduieste carnavaluri si parade celebre, cum ar fi Carnavalul din Notting Hill, sau paradele de Sfintul Patrick (17 martie) sau Sfintul Gheorghe (23 aprilie).

Londra gazduieste nu mai putin de 240 de muzee. Cele mai cunoscute sint British Museum (antichitati din toata lumea), Victoria and Albert Museum , Imperial War Museum, precum si Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de stiinta, ambele din Kensington, sau Muzeul Londrei.

Principalele universitati ale Londrei sunt:Imperial College, King's College, University College London si London School of Economics.Universitatea Londrei este o federatie de peste 50 de colegii si institute cu un larg grad de autonomie, impreuna acestea numara peste 100 000 de studenti.

Parteneri
sigle
web design

web design by