iata
Animatie 2 relaxare Disney Land business Croaziere relaxare
west travel pe facebook west travel pe twitter blogul west travel
Asistent West Travel online Contact West Travel online
 
booking.com
Programul de fidelitate
PROGRAMUL DE FIDELITATE  WEST TRAVEL
 
Cu ajutorul acestui program, turistii nostri fideli pot beneficia de discounturi la fiecare serviciu turistic achizitionat in agentiile West Travel.
Programul consta in acumularea de puncte de catre turist sau familia acestuia pe care le poate folosi ulterior obtinand reduceri din valoarea serviciilor turistice achizitionate.
Putem asigura servicii de caliate si datorita turistilor nostrii loiali. A sosit momentul sa-i recompensam pentru aceasta incredere si sa le dovedim ca satisfactia lor este permanent in atentia companiei noastre.
 
REGULAMENTUL PROGRAMULUI
 
Pentru a deveni participant in program, trebuie sa completati integral si cu date reale un formularul de solicitare a Cardului de Fidelitate, formular prezent in agentiile West Travel. 
Poate fi participant in program orice persoana fizica majora cu domiciliul in Romania, care a achizitionat cel putin un program turistic de la West Travel.
Punctele acumulate pe Card nu se pot preschimba in bani iar cardul nu poate fi utilizat ca mijloc de plata.
Cardul de Fidelitate nu este transmisibil, putand fi utilizat numai de catre titularul cardului si familia sa, acestia trebuind sa fie si beneficiarii serviciilor turistice.
Cardul este proprietatea SC West Travel SRL Suceava.
Emitentul isi rezerva dreptul de a anula Cardul sau punctele acumulate daca se dovedeste ca punctele au ajuns neregulamentar pe card. La aparitia unor suspiciuni, personalul SC West Travel poate verifica corectitudinea datelor cerand prezentarea cardului si verificand identitatea participantului.
Falsificarea Cardului se pedepseste conform Legii.
Pierderea sau furtul Cardului de Fidelitate trebuie semnalata emitentului.
West Travel nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele daune rezultate din pierderea, distrugerea sau furtul Cardului de Fidelitate.
Participantii la program sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si consimt ca datele cu caracter personal furnizate sa intre in baza de date a SC West Travel SRL Suceava si sa fie utilizate/prelucrate in scopuri de marketing, corespondenta si evidente statistice.
 
CUM ACUMULATI PUNCTE DE FIDELITATE
 
Programul de fidelizare ofera posibilitatea acumularii de puncte prin cumpararea de servicii turistice (cazare, sejururi, circuite, croaziere, transport intern si international, tabere pentru copii).
Incepeti sa primiti puncte de fidelitate  imediat ce v-ati inscris in program si achizitionati servicii turistice din agentiile West Travel. La fiecare achizitie veti primi un numar de puncte egal cu valoarea facturii in euro. De exemplu, pentru o factura de 1400 euro veti primi 1400 puncte.
Pentru serviciile turistice facturate in lei, numarul de puncte se va calcula la cursul leu/euro BNR din ziua inscrierii.
In momentul achizitionarii unui serviciu turistic, posesorul poate alege o singura optiune: acumuleaza puncte sau beneficiaza de o reducere pe baza punctelor detinute anterior.
Puncte noi nu se acorda pentru sumele platite cu punctele acumulate pe Cardul de Fidelitate.
Cardul de Fidelitate este valabil nelimitat, acumularea si utilizarea de puncte prin reduceri fiind posibila intr-un numar si pe o perioada nelimitata.
IMPORTANT! promotiile nu se cumuleaza - daca ati beneficiat de un pret promotional, pret pentru client fidel sau reducere pentru un serviciu turistic achizitionat, acesta nu va mai aduce si puncte de loialitate.
Punctele acumulate pe Cardul de Fidelitate pot fi folosite oricand de posesorul cardului pentru plata unei parti din factura sa, ca si reducere.
Acumularea unui numar mai mare de  puncte va conduce la reduceri procentuale mai ridicate!
 
CUM UTILIZATI  PUNCTELOR DE FIDELITATE
 
Pentru utilizarea unui numar de puncte situat intre 1 si 1000 de puncte reducerea va fi de 1% din numarul de puncte utilizate
Intre 1001 si 2000 de puncte utilizate, reducerea va fi de 1% pentru primele 1000 de puncte si 2% pentru ce depaseste 1000 de puncte
De exemplu, daca aveti acumulate 1900 de puncte, reducerea va fi:
1% din 1000 = 10 euro
2% din 900 = 18 euro
TOTAL reducere: 28 euro
In continuare procentul de reducere acordat creste cu fiecare 1000 de puncte, astfel:
Intre 2001 si 3000 de puncte utilizate se acorda 3% reducere pentru ce depaseste 2000 de puncte;
Intre 3001 si 4000 de puncte utilizate se acorda 4% reducere pentru ce depaseste 3000 de puncte;
Peste  4000 de puncte utilizate se acorda 5% reducere pentru ce depaseste 4000 de puncte.
 
De exemplu, pentru utilizarea a 5800 de puncte acumulate anterior prin plata de servicii in valoare de 5800 euro, veti beneficia de o reducere calculata astfel:
1% din 1000 puncte = 10 euro
2% din 1000 puncte = 20 euro
3% din 1000 puncte = 30 euro
4% din 1000 puncte = 40 euro
5% din 1800 puncte = 90 euro
TOTAL reducere: 190 euro
Parteneri
sigle
web design

web design by