iata
Animatie 2 relaxare Disney Land business Croaziere relaxare
west travel pe facebook west travel pe twitter blogul west travel
Asistent West Travel online Contact West Travel online
 
booking.com
poza detalii

RASFAT IN ANTALYA

01.05, 08.05, 15.05.2020

stelestelestelestelestele

Turcia, Antalya

Sejur Tip masa: All Inclusive

de la 359 Euro / persoana
  • 8 zile
  • 7 nopti
Valabilitate oferta: 15.01.2020 - 15.05.2020

Servicii incluse

- transport cu avionul, zbor charter direct Bucuresti – Antalya – Bucuresti cu compania Pegasus
• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de cabina
• 7 nopti cazare cu all inclusive la hoteluri de 5* (3 hoteluri diferite pe parcursul sederii)
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• asistenta turistica la destinatie in limba romana
• taxele de aeroport si catering (se pot modifica).

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (optionala, recomandata)
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
• excursiile optionale.

Informatii oferta


Imagini pentru rasfat in antalya p45

OFERTA Rasfat in Antalya 01.05, 08.05, 15.05.2020


Ziua 1: BUCURESTI – ANTALYA
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), pentru imbarcare pe cursa charter Compania Pegasus cu destinatia Antalya. Sosire in Antalya si transfer la hotel 5* (cazarile vor fi asigurate in 3 hoteluri diferite, pe modelul 3 nopti - 2 nopti - 2 nopti). Numele hotelurilor vor fi comunicate cu 3 zile inainte de plecare.
Zilele 2 – 7: ANTALYA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau plaja. De asemenea, puteti alege una dintre excursiile optionale propuse de partenerul nostru local. Cazare in regiunea Antalya.
O zi o vom dedica orasului Antalya - renumita statiune de vacanta de pe coasta mediteraneana. Aici vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi, precum si cascada Karpuzkaldiran. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya. Vom gasi la tot pasul magazine de bijuterii, pielarie sau textile cu o mare diversitate de produse. Aici va puteti pune in aplicare tehnicile de negociere pentru a obtine preturi cat mai mici.
Ziua 8: ANTALYA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa charter Compania Pegasus, cu destinatia Bucuresti.

NOTA: Nu se accepta copii la acest program.

 

 

 

id:1464

Rezerva oferta

Nume si prenume:*
Telefon:*
Email:*
Data de plecare:
calendar (d/m/Y)  Nr. Nopti:
Nr adulti: Nr copii:*  
Observatii:
Sunt de acord sa primesc diverse oferte
sau informatii de la www.west-travel.ro
(*) Campuri obligatorii !
 
poza RASFAT IN ANTALYA

Atractii in zona

Antalya este capitala regiunii mediteraneene, cu 1,5 milioane locuitori si mai mult de 300 zile insorite pe an, la distanta de o ora si 30 minute cu masina de muntii Toros.

De la Antalya ,pornind spre E sau V vom descoperi Muntii Taurus , lant muntos ,in S Turciei paralel cu coasta Mediteraneeana ,pentru 320 de km .Cel mai inalt punct al sau este Aldag (3,734 m).La nord de terminatia vestica a muntilor se afla lacurile Egridir si Beysehir . La est sunt sunt muntii Anti-Taurus .La sud de vf. Aladag este raul Seyhan ce formeaza Portile Cilician folosite in lupta de multe armate antice .

Localizare
Antalya este capitala regiunii mediteraneene, cu 1,5 milioane locuitori si mai mult de 300 zile insorite pe an, la distanta de o ora si 30 minute cu masina de muntii Toros.

Atractii Turistice
Combinand istoria si cultura, Antalya este de drept numita capitala turismului din Turcia. Orasul a fost transformat intr-un centru cultural si turistic prin hotelurile tematice din zona, centrul vechi rustic al orasului in care cladirile istorice sunt protejate cat si prin vestigiile arhitecturale in stil bizantin si roman.
Printre cele mai importante locuri de interes turistic din oras: Kaleici, centrul istoric al orasului care poarta amprenta multor civilizatii; Muzeul Antalya, unul dintre cele mai reprezentative muzee arheologice din lume; Poarta Imparatului Hadrian, arcul ornamental din piatra construit in secolul II I.H. in onoarea Imparatului Hadrian; numeroase moschei.

Orasul Antalya are alaturi plajele Konyaalti si Lara, bine cunoscute pentru frumusetea lor si pentru apa foarte limpede.

Parteneri
sigle
web design

web design by