Hotel Central - Oferta Revelion - Inscrieri Timpurii 14.11.2022

Calimanesti Caciulata Romania
Hotel Central este situat in statiunea Calimanesti – Caciulata, la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt.

Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, piscina interioara cu apa din surse geotermale, baza de tratament ultramoderna (cu un numar de 78 locuri concomitent si o capacitate de 1380 proceduri pe zi, amplasata in incinta hotelului, avand multiple posibilitati de efectuare a tratamentului balnear, la cele mai inalte standarde).
Hotelul Central dispune de o capacitate totala de 415 locuri in camere dubla si single. Nu este permis accesul cu animale de companie in incinta hotelului sau in camera de hotel.

Facilitati camere: TV color, minibar, telefon international, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcon.

~
Oferta include: - cazare si pensiune completa (inclusiv cina de Revelion si cina Carnaval). Informatii suplimentare: - serviciile incep cu cina in ziua sosirii si se incheie cu micul dejun in ziua plecarii. Servicii neincluse cu plata la receptie: - acces la piscinele Aqua Park Cozia; - salinoterapie; - acces parcare. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare si pensiune completa (inclusiv cina de Revelion si cina Carnaval).

Informatii suplimentare:
- serviciile incep cu cina in ziua sosirii si se incheie cu micul dejun in ziua plecarii.

Servicii neincluse cu plata la receptie:
- acces la piscinele Aqua Park Cozia;
- salinoterapie;
- acces parcare.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Central - Oferta Revelion - Inscrieri Timpurii 14.11.2022, Calimanesti-Caciulata, Romania