Situat la doar 7 minute de complexul Regal Peles si la doar15 minute de Manastirea Sinaia.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, seif, sistem central de incalzire, camera de bagaje, schimb valutar, sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), fax/copiator, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), transfer aeroport (cost suplimentar), camere pentru nefumatori, parcare gratuita, internet wireless gratuit.

Hotelul Marea Neagra pune la dispozitia dumneavostra 34 de camere, duble, twin si triple.

Facilitati camere: balcon, baie proprie cu dus, telefon, TV cablu, internet wi-fi, minibar.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun. - dejun festiv traditional cu DJ si open bar in 24.04.2022 Informatii suplimentare: - taxele de salvamont si locala NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii; - copiii 0-6.99 ani vor avea loc la masa FARA meniu. - Nu este permis accesul cu animale de companie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun.
- dejun festiv traditional cu DJ si open bar in 24.04.2022

Informatii suplimentare:
- taxele de salvamont si locala NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii;
- copiii 0-6.99 ani vor avea loc la masa FARA meniu.
- Nu este permis accesul cu animale de companie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Marea Neagra - Oferta Paste 3 Nopti, Sinaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate