Royal Princess

Dubrovnik, Croatia
Kardinala Stepinca 31, Babin Kuk, 20 000 Dubrovnik, Croaţia
Hotelul Royal Princess oferă o spectaculoasa vedere la mare, deoarece este situat chiar lângă litoral, în peninsula Lapad. Are diverse restaurante à la carte, cu terase mari avand vedere la Marea Adriatică, baruri și pizzerie. În hotelul Royal Princess există 2 piscine și o baie de aburi. Suitele cu aer condiționat sunt decorate luxos și includ balcoane, televizoare LCD și aparat de cafea. Baia este dotată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Acces gratuit la WIFI este oferit în toate camerele și zonele publice. Orașul vechi Dubrovnik, cu reperele sale celebre, este la 5 km de Princess. Oaspeții se pot bucura de o plimbare de-a lungul promenadei Stradun sau de o plimbare cu o telecabină care vă duce la Srđ și să admire vederile panoramice ale orașului.

Localizare

Hotelul Royal Princess oferă o spectaculoasa vedere la mare, deoarece este situat chiar lângă litoral, în peninsula Lapad. Orașul vechi Dubrovnik, cu reperele sale celebre, este la 5 km de Princess. Oaspeții se pot bucura de o plimbare de-a lungul promenadei Stradun sau de o plimbare cu o telecabină care vă duce la Srđ și să admire vederile panoramice ale orașului.


Facilitati Hotel

Are diverse restaurante à la carte, cu terase mari avand vedere la Marea Adriatică, baruri și pizzerie. În hotelul Royal Princess există 2 piscine și o baie de aburi.


Facilitati Camere

Suitele cu aer condiționat sunt decorate luxos și includ balcoane, televizoare LCD și aparat de cafea. Baia este dotată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Acces gratuit la WIFI este oferit în toate camerele și zonele publice.• Sejururi externe, plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 31.05.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Cazare si masa în funcție de hotelul ales;

Asistență turistică.

vezi mai multe

Asigurare medicala + storno (Covid)

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

Taxa hoteliera aprox. 2.65 €/pers./zi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Royal Princess, Dubrovnik, Croatia